22 November 2009

Dingen die opvielen in de week van: 16 - 23 november

Frog kites

Yup, want wat is nou een betere manier om je zaterdagmiddag door te brengen dan door te gaan vliegeren op Primrose Hill met een kikker-vlieger? (En tegelijkertijd het huis van Jude Law te zoeken die daar in de buurt moet wonen). Het is dan alleen een beetje jammerlijk wanneer er ook een meisje van 5 is die na één keer proberen al haar vlieger de lucht in krijgt terwijl 3 meiden die allemaal ongeveer 5 keer zo oud zijn hun vlieger niet eens van de grond af krijgen. Gelukkig wilde de papa van het meisje ons wel helpen, gezien zijn dochter geen hulp nodig had...

En een nieuw record dit week: 6 gigs in 7 days. Yup, in één week Micachu & the Shapes, Patrick Wolf, Simon Amstell, the Field, Anna Log, Mariner's Children, Coeur de Pirate, the Whip en Bang! Bang! Eche! gezien. En dan heb ik ook nog een heleboel voorprogramma's gemist dus het had stiekem nog veel meer kunnen zijn. En het mooiste is nog dat minstens de helft van die lijst gratis was.

Voor degenen die de overstromingen op het nieuws hebben gezien: in London was daar tot het weekend weinig van te merken. Vrijdag scheen de zon zelfs. Zaterdag na het vliegeren was het echter over met het droge weer en heeft mijn paraplu het ook maar meteen begeven. Heel fijn. Niet erg handig om in Engeland zonder werkende paraplu te zitten.

No comments:

Post a Comment